Εκδηλώσεις

Home Εκδηλώσεις

Views Navigation

Εκδήλωση Views Navigation

Σήμερα

Latest Past Εκδηλώσεις

Παρουσίαση στο Λαύριο του βιβλίου του Γ.Ν.Δερμάτη “Το Δεσποτάτο του Μυστρά-Μορέως και οι απαρχές του Ελληνικού Κράτους, 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821” (Γ΄έκδοση συμπληρωμένη)

Το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 6 μ.μ., στο Παλαιό Μηχανουργείο (Λιμάνι Λαυρίου), παρουσιάζουμε από κοινού με τον Δήμο Λαυρεωτικής μια νέα σημαντική έκδοση της Ε.ΜΕ.Λ., αφιέρωμα στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Πρόκειται για το έργο του Γιώργου Ν. Δερμάτη, Δρος Ιστορίας, με τίτλο "Το […]

Παρουσίαση στον Μυστρά του βιβλίου του Γ.Ν.Δερμάτη “Το Δεσποτάτο του Μυστρά-Μορέως και οι απαρχές του Ελληνικού Κράτους, 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821” (Γ΄έκδοση συμπληρωμένη)

Ο Δήμος Σπάρτης και η Εταιρεία Μελετών Λαυρεωτικής συνδιοργανώνουν την παρουσίαση της πρόσφατης έκδοσής της, του έργου του μέλους του Δ.Σ. της, Δρος Γιώργου Ν. Δερμάτη...

Παρουσίαση βιβλίου του Ν.Βουρλάκου “Ριγμένα σα βότσαλα”

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση παρουσίασης της νέας έκδοσής μας, της συλλογής διηγημάτων με τίτλο "Ριγμένα σα βότσαλα" του Νίκου Βουρλάκου, μέλους μας και επί δεκαετίες εφόρου του Ορυκτολογικού μας Μουσείου.